Badrumsrenovering Stockholm

Går du i tankar om ett nytt badrum?

Badrumsrenovering Stockholm - Dalta Bygg & VVS AB

Vi på Badrumsrenovering Stockholm är aktiva i Storstockholmsområdet. Kunden erbjuds om- och tillbyggnad av bad- och våtutrymmen. Eftersom badrumsrenovering är vår passion, är det också något som vi är experter på. Våra hantverkare besitter många år av erfarenhet, och utövar sitt yrke på ett fackmannamässigt sätt. Anlitar ni oss levererar vi ett badrum av högsta kvalité, för en kontinuerlig dialog med kunden, och tillsammans utformar vi ett strukturerat och välplanerat tidsschema för er renovering.

 
När det är dags att renovera ert badrum är det särskilt viktigt att använda sig av erfarna hantverkare vars arbete medför kvalité! Skulle brister uppstå i och med renoveringen kan detta resultera i kostsamma åtgärder.

Vi ger liv till din vision
14598203
PHOTO-2021-09-18-23-25-31 (1)
6448a1a8-ec2d-454e-9889-851ef3ee8bf6

Om oss

För att tillfredsställa våra kunders önskemål är det oerhört viktigt att kommunicera och involvera samtliga parter under renoveringsarbetet. Badrumsrenovering Stockholm ser därför till att våra hantverkare alltid är lyhörda inför kundens önskemål och behov. Med en sådan filosofi i åtanke kan vi alltid garantera dig gedigna lösningar när behovet av renovering uppstår. Hantverkarna besitter adekvat kompetens för att på ett professionellt och effektivt sätt kunna genomföra arbetet.

För att underlätta renoveringen för dig som kund, kan du även inhandla material hos oss såsom kakel och klinker till överkomliga priser. Vi ser också till att leverera materialet hem till er när det ska monteras. När ni anlitar oss får ni inte endast ert drömbadrum, utan även medarbetare som betjänar er med utomordentlig service.

Tjänster som Badrumsrenovering Stockholm erbjuder

Alla renoveringsarbeten blir på sitt sätt egenartade. Det som däremot är konstant är att Badrumsrenovering Stockholm alltid levererar exemplarisk service för att ni som kund ska få det badrum ni drömmer om!

För att våra hantverkare ska kunna renovera badrummet enligt era önskemål, ber vi kunden först fundera kring vilket slags badrum ni har i åtanke? Hur stort är badrummet? Med mindre badrum bör man i första hand prioritera det mest nödvändiga. Ju större yta som badrummet tar upp, desto fler möjligheter finns det till innovativa lösningar, men oavsett om det är ett mindre eller ett större badrum kan vi bygga det åt er!

Innan renoveringen kan påbörjas behöver vi utföra en besiktning av badrummets nuvarande tillstånd, samt föra samtala med er kring vilka tankar och funderingar ni har för det kommande renoveringsarbetet. Badrumsrenovering Stockholm har rätt hantverkare för er när badrummet ska totalrenoveras eller genomgå mindre förändringar.

Renoveringen av badrummet genomförs på följande vis:

Renoveringen påbörjas genom de förberedande insatser som krävs, såsom övertäckning av golvet med skyddspapper, samt att få den nödvändiga utrustningen på plats.

All inredning (t.ex. toaletten, handfatet) i badrummet tas bort.

Våra hantverkare tar bort och byter ut de äldre rören, och en avstängningsventil appliceras för de rör som leder vatten.

Rivning av ytskiktet. Ibland måste även avloppsrören tas bort och bytas ut, något som medför att arbetet tar längre tid. I sådana situationer informerar vi alltid kunden om detta.

När rivningen är slutförd kan arbetet med det nya badrummet påbörjas. Spackling av golv-, vägg- och takytor (när det behövs) genomförs och fuktspärrar sätts på plats.

Först appliceras kakel och klinker i badrummet, och sedan sätts interiören (badkar, blandare, toalettstol) på plats.

Eftersom vi levererar kompletta lösningar till kunden, forslar vi bort allt avfall till en återvinningscentral när arbetet är genomfört.
Vill ni veta mer er kommande badrumsrenovering? Kontakta då oss gärna för att boka in en tid för besiktning eller om ni har andra funderingar.

Om Badrumsrenovering Stockholm

Badrumsrenovering Stockholm är en ny aktör i stan, med hantverkare som har många år av erfarenhet inom branschen. Vi är auktoriserade av den medlemsägda organisationen Säker Vatten, vilket innebär att vi endast genomför VVS-installationer på ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbart sätt. Sådana installationer är jämförbara med att arbeta på ett fackmannamässigt sätt. För övrigt så följs branschreglerna: Säker Vatteninstallation till punkt och pricka. Syftet med detta är kunna garantera kunden trygga och professionella installationer.
Vid behov samarbetar vi med vår partner för att kunna utföra större arbeten. Denna partner är nämligen Dalta Bygg & VVS AB.

Vision och mål

Vårt mål är att bli det mest välrenommerade företaget i branschen. För att uppnå ett sådant mål är ambitionen att alltid kunna leverera gedigna och tillfredsställande lösningar, vare sig det är till privatpersoner eller företag. Vår organisation ser fram emot att få träffa er, men ser framförallt fram emot att få vara med och bygga ert drömbadrum!

Vår värld förändras i en allt snabbare takt, där alla företag och branscher numera måste förändra sina arbetsprocesser för att kunna uppnå hållbarhet i relation till klimat och samhälle.

Med den bakgrunden beaktar vi de tre sfärerna av hållbarhet:
Ekologisk hållbarhet: För att uppnå hållbarhet inom denna sfär ser vi till att effektivisera våra arbetsprocesser så pass att resursförbrukningen minskar, samt att vi alltid rekommenderar kunden att välja material och utrustning som har en liten miljöpåverkan. Något som genererar hållbarhet inom denna sfär.
Ekonomisk hållbarhet: När kvalité uppnås i och med vårt arbete, minimeras risken för fel, vilket gynnar samhället, miljön och kunden ur ett ekonomiskt hållbarhetsperspektiv.
Social hållbarhet: Att ständigt arbeta med bemötandet av människors grundläggande behov, och samtidigt se till att människors rättigheter bejakas. För att skapa ett dynamiskt och inkluderande samhälle är vårt motto att bidra till mångfald, så att alla känner sig inkluderade.

Priser (stopp i avlopp Stockholm m.m.)

På vår hemsida hittar du prislistan för det vi kallar standard arbeten. Det innebär saker som byte av vattenkran, toalettstol, vask och handfat. Eller installation av diskmaskin, tvättmaskin eller duschblandare. I övrigt räknar vi gärna på din badrumsrenovering, din köksrenovering eller en renovering av våtutrymmen.

Om du behöver en offert för en större badrumsrenovering eller ett litet kranbyte så är du alltid välkommen att kontakta VVS i Stockholm/Dalta VVS. Titta gärna in på vår hemsida eller kontakta oss direkt via telefon. Vi är alltid tillgängliga…

Omdömmen
Jag köpte en rätt härligt slott ute på Djurgården förra året men allt VVS va en mardröm. Men gubbarna på Dalta såg till att fixa allting så nu funkar både fontänen och dom 12 gästtoaletterna. Underbart.

Vanliga frågor och svar:

Eftersom Badrumsrenovering Stockholm är nytt företag så har inte avtalet slutits ännu. Tills dess att ett avtal har tecknats, kommer vi samarbeta med vår partner Dalta Bygg & VVS AB som har ett sådant avtal.

Om ni skickar en offertförfrågan till oss så återkommer vi med en preliminär kostnadskalkyl.

Kommande uppdrag: 076 932 78 74
Akuta problem: 073 953 28 91

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via detta formulär eller ring Lennart på 076 932 78 74 eller David på 073 953 28 91