Rörmokare Stockholm

VS gjort rätt!

Rörmokare Stockholm - Dalta Bygg & VVS AB

Vi på Rörmokare Stockholm  – Dalta VVS är ett ungt och hungrigt gäng.Vi tar oss an allt från stopp i avloppet till stora badrumsrenoveringar. Från en trasig golvbrunn till ett totalrenoverat våtutrymme. Vi står redo att hjälpa dig oavsett behov. Vi kanske är unga men vi är redan erfarna då vi tillsammans har erfarenheter från olika håll och med olika expertis. Detta är viktigt speciellt inom VVS och rörarbeten där ett väl utfört arbete borgar för trygghet för både privatkunder och företag. Naturligtvis har vi på Rörmokare Stockholm/Data VVS alla de intyg och certifikat som krävs av en modern och professionell rörfirma. Vi försäkrar oss alltid att kvaliteten på de jobb vi utför är den högsta. Vi har redan hjälpt mängder med stockholmare med våra tjänster, inte bara privatpersoner utan också massvis med företag och organisationer.
De produkter vi använder oss av vid våra installationer är alltid av bästa kvalitet. Toalettstolarna, tvättställen, handfaten, duschväggarna, diskmaskinerna, tvättmaskinerna, ja allt är från de bästa leverantörerna. Vi snålar inte eftersom de bästa produkterna ger det bästa resultatet och ett våtutrymme som håller, länge.

VVS Gjort rätt!
Tips på rörmokare i Stockholmstrakten
En rörmokare
Rörmokare
Rörmokare Stockholm

Om oss

Som en professionell rörfirma i en storstad så är Rörmokare Stockholm/Dalta VVS en vvs-leverantör som kan det mesta. Vår breda kunskap är en styrka vi är stolta över då våra kunder begär en hel del av oss. Vi hanterar små jobb som stopp i toaletten, stopp i handfatet, stopp i vasken, stopp i avloppet eller stopp i golvbrunnen. Men vi tar oss mer än gärna an de stora ingreppen som köksrenovering, badrumsrenovering och uttjänta tvättstugor. Våra kunder ställer stora krav och det gör vi också – på oss själva.

Rörmokeri och rörarbeten är något som måste göras noggrant och av någon du litar på då vattenläckor och allmänna läckage verkligen kan ställa till det både för dig och dina grannar. Vatten har en förmåga att söka sig in överallt. Om kopplingen mellan tvättmaskinen och avloppet brister under tömning så läcker mängder med vatten ut över tvättstugan. Då är det bra om det inte är stopp i golvbrunnen så vattnet har någonstans att ta vägen. Så man bör alltid se till att avloppsrensning sker löpande.

Tjänster som Badrumsrenovering Stockholm erbjuder

Alla renoveringsarbeten blir på sitt sätt egenartade. Det som däremot är konstant är att Badrumsrenovering Stockholm alltid levererar exemplarisk service för att ni som kund ska få det badrum ni drömmer om!

För att våra hantverkare ska kunna renovera badrummet enligt era önskemål, ber vi kunden först fundera kring vilket slags badrum ni har i åtanke? Hur stort är badrummet? Med mindre badrum bör man i första hand prioritera det mest nödvändiga. Ju större yta som badrummet tar upp, desto fler möjligheter finns det till innovativa lösningar, men oavsett om det är ett mindre eller ett större badrum kan vi bygga det åt er!

Innan renoveringen kan påbörjas behöver vi utföra en besiktning av badrummets nuvarande tillstånd, samt föra samtala med er kring vilka tankar och funderingar ni har för det kommande renoveringsarbetet. Badrumsrenovering Stockholm har rätt hantverkare för er när badrummet ska totalrenoveras eller genomgå mindre förändringar.

Renoveringen av badrummet genomförs på följande vis:

Renoveringen påbörjas genom de förberedande insatser som krävs, såsom övertäckning av golvet med skyddspapper, samt att få den nödvändiga utrustningen på plats.

All inredning (t.ex. toaletten, handfatet) i badrummet tas bort.

Våra hantverkare tar bort och byter ut de äldre rören, och en avstängningsventil appliceras för de rör som leder vatten.

Rivning av ytskiktet. Ibland måste även avloppsrören tas bort och bytas ut, något som medför att arbetet tar längre tid. I sådana situationer informerar vi alltid kunden om detta.

När rivningen är slutförd kan arbetet med det nya badrummet påbörjas. Spackling av golv-, vägg- och takytor (när det behövs) genomförs och fuktspärrar sätts på plats.

Först appliceras kakel och klinker i badrummet, och sedan sätts interiören (badkar, blandare, toalettstol) på plats.

Eftersom vi levererar kompletta lösningar till kunden, forslar vi bort allt avfall till en återvinningscentral när arbetet är genomfört.
Vill ni veta mer er kommande badrumsrenovering? Kontakta då oss gärna för att boka in en tid för besiktning eller om ni har andra funderingar.

Mer Om oss

Inför större rörentreprenader hjälper vi till med projektering och kalkyler. Större VA-installationer kräver ett engagerat team som vet vad det innebär att leverera vatten, värme och sanitetsutrymmen till krävande byggherrar och fastighetsbolag. I Stockholm byggs det nya fastigheter i princip varje dag och alla dessa nya hushåll måste förses med vatten och avlopp. Men för oss på Rörmokare Stockholm/Dalta VVS är ingen utmaning för stor. På vår hemsida hittar du all upptänklig information kring de tjänster vi erbjuder. För de vanligast förekommande installationerna erbjuder vi fasta priser som du också hittar på vår hemsida. Annars så är det bara att skicka in en förfrågan så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Rörmokare Stockholm

Rörinstallationer kan ibland vara krävande, inte bara för våra montörer utan också för våra beställare. Därför är det essentiellt att kommunikationen mellan oss och våra kunder är så smidig och friktionslös som möjligt. Under processen rapporterar vi dagligen kring hur VA-installationerna fortlöper. Sker det något avsteg från det som offererats så ser vi till att informera dig som kund så snart som möjligt.

Våra uppdrag varierar stort. Allt från att byta en trasig kran på en liten gästtoalett till stamspolning av Stockholm högsta byggnad. Därför är vi på Rörmokare Stockholm/Dalta VVS ansvarsförsäkrade och har alla nödvändiga behörigheter som krävs av en modern rörfirma. Endast auktoriserade rörmokare får jobb hos oss. Men en bra rörmokare måste också vara kreativ. Vi stöter konstant på problem och utmaningar i vårt jobb som rörmokare och då är det bra att ha en utvecklad fallenhet för teknik och ett öppet sinne som ser lösningarna och möjligheterna.

Priser (stopp i avlopp Stockholm m.m.)

På vår hemsida hittar du prislistan för det vi kallar standard arbeten. Det innebär saker som byte av vattenkran, toalettstol, vask och handfat. Eller installation av diskmaskin, tvättmaskin eller duschblandare. I övrigt räknar vi gärna på din badrumsrenovering, din köksrenovering eller en renovering av våtutrymmen.

Om du behöver en offert för en större badrumsrenovering eller ett litet kranbyte så är du alltid välkommen att kontakta VVS i Stockholm/Dalta VVS. Titta gärna in på vår hemsida eller kontakta oss direkt via telefon. Vi är alltid tillgängliga…

Omdömmen
Jag köpte en rätt härligt slott ute på Djurgården förra året men allt VVS va en mardröm. Men gubbarna på Dalta såg till att fixa allting så nu funkar både fontänen och dom 12 gästtoaletterna. Underbart.

Vanliga frågor och svar:

Ja

Om ni skickar en offertförfrågan till oss så återkommer vi med en preliminär kostnadskalkyl.

Kommande uppdrag: 076 932 78 74
Akuta problem: 073 953 28 91

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via detta formulär eller ring Lennart på 076 932 78 74 eller David på 073 953 28 91