Renovering Stockholm

Planerar du att renovera din bostad eller ditt kontor i Stockholm?

Ge liv till din vision!

Vi på Dalta bygg & VVS finns till för att ge liv åt dina visioner. Vi sysslar med renovering i Stockholm och Stockholmsområdet. Med en kostnadsfri offert kan vi lägga upp ett förslag som passar just dig och dina önskemål. Vi arbetar mot både privatpersoner och företag, där inget jobb är för stort eller för litet. För oss är noggrannhet och kvalité av absolut största vikt och garanterar ett jobb utfört med precision.

Vi ger liv till din vision

Dalta bygg & VVS renoverar allt från stugor till villor och lägenheter. Vårt mål är att dina drömmar blir till verklighet, precis som du tänkt dig. Hur kommer vi dit? Kommunikation är nyckeln till ett lyckat samarbete och det ligger högst på vår prioriteringslista. Våra kunders önskemål går alltid i första hand och vi arbetar med att skräddarsy arbetet efter just dig och dina behov.

Eftersom vi vill vara säkra på att våra kunder är nöjda och känner sig trygga arbetar vi enbart med den bästa expertisen inom området. Vi verkar med fullständiga certifikat och all nödvändig utbildning som krävs för att utföra renoveringar på ett tryggt och säkert sätt. Givetvis är RUT- och ROT-avdrag potentiella alternativ i detta.

Vi leverar kvalité & höga ambitioner

Dalta bygg & VVS är inte bara ett företag som levererar kvalité, vi är även ett företag med höga ambitioner. Därför ser vi till att arbeta med renovering i hela Stockholm och är alltid flexibla, oavsett vad du planerar för och drömmer om. Med ett samarbete i världsklass och hantverkare med passion för sitt jobb levererar vi alltid på topp. Det spelar ingen roll om det handlar om en större husrenovering eller ett mindre projekt. Vi är där och gör jobbet! Från idé till verklighet är vi med dig, hela vägen.

Intresserad? Kontakta oss!

Kontakta oss för kostnadsfri offert inför din renovering. Vi genomför både stora och små projekt, privat och för företag. Vi ser framemot att samarbeta med dig och för dina drömmar. Välkommen att kontakta oss för din renovering i Stockholm!