Köksrenovering Stockholm

Inget tjafs, bara kök

Köksrenovering Stockholm - Dalta Bygg & VVS AB

Vi på Köksrenovering Stockholm – Dalta VVS har anor från förr. Vi har jobbat i branschen sedan länge vilket gett oss en lång och stor erfarenhet vad gäller renoveringsarbeten. Erfarenhet är ett viktigt element för alla byggfirmor och med omfattande kunskaper kan vi alltid leverera kök renoverade till högsta standard. Vi har ett stort kundfokus och månar verkligen om att förse kunden med det som är utöver det vanliga.
Vi är som sagt ett erfaret gäng byggare där vi alla har jobbat länge i branschen. På senare år har vi dock specialiserat oss på köksrenoveringar. Detta har inneburit att vi tagit till oss plattsättare, snickare och elektriker. Alla är riktiga proffs då vi aldrig lämnar något åt slumpen. Vid renovering av kök så blandas ju el och vatten som inte gifter sig särskilt bra. Det är en av anledningarna till att vi naturligtvis är certifierade för våtutrymmen och våra elektriker i princip enbart jobbar i anslutning till renoveringar av kök.

Vi ger liv till din vision
14598367 (1)
c6bd3ff1-5ea1-41cc-b72b-2ded1faf8a4a
14598439

Om oss

Vid köksrenovering börjar alltid processen med att det gamla köket rivs. Detta är ett jobb som kan bli stökigt och störande för de som bor i fastigheten. På Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS ser vi alltid till att försiktigt demontera det gamla köket. Vi plockar bort det gamla kaklet och lyfter försiktigt upp golvklinker. Vi river ut de uttjänta köksskåpen, den gamla köksbänken och de slitna bänkskivorna. Allt sorteras naturligtvis och återvinns för bästa hänsyn till miljön.

Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS tar gärna hand om mindre jobb men framförallt satsar vi på mer genomgripande helrenoveringar. Köket är alltid viktigt att uppdatera löpande då kök är utrymmen som slits mer än andra rum i hemmet. Ett exempel är att ett äldre kök kan upplevas som relativt fräscht men bakom kakelväggen döljer sig sprickor där vatten och fukt lätt söker sig in. Man ska inte vänta för länge med att renovera ett kök. Men är det också viktigt att välja bra material. Bänkskivor, kakel och golv klinkers bör vara av bra kvalitet för att hålla länge och som kund ska man alltid se till att anlita en professionell byggfirma.

Tjänster som Badrumsrenovering Stockholm erbjuder

Alla renoveringsarbeten blir på sitt sätt egenartade. Det som däremot är konstant är att Badrumsrenovering Stockholm alltid levererar exemplarisk service för att ni som kund ska få det badrum ni drömmer om!

För att våra hantverkare ska kunna renovera badrummet enligt era önskemål, ber vi kunden först fundera kring vilket slags badrum ni har i åtanke? Hur stort är badrummet? Med mindre badrum bör man i första hand prioritera det mest nödvändiga. Ju större yta som badrummet tar upp, desto fler möjligheter finns det till innovativa lösningar, men oavsett om det är ett mindre eller ett större badrum kan vi bygga det åt er!

Innan renoveringen kan påbörjas behöver vi utföra en besiktning av badrummets nuvarande tillstånd, samt föra samtala med er kring vilka tankar och funderingar ni har för det kommande renoveringsarbetet. Badrumsrenovering Stockholm har rätt hantverkare för er när badrummet ska totalrenoveras eller genomgå mindre förändringar.

Renoveringen av badrummet genomförs på följande vis:

Renoveringen påbörjas genom de förberedande insatser som krävs, såsom övertäckning av golvet med skyddspapper, samt att få den nödvändiga utrustningen på plats.

All inredning (t.ex. toaletten, handfatet) i badrummet tas bort.

Våra hantverkare tar bort och byter ut de äldre rören, och en avstängningsventil appliceras för de rör som leder vatten.

Rivning av ytskiktet. Ibland måste även avloppsrören tas bort och bytas ut, något som medför att arbetet tar längre tid. I sådana situationer informerar vi alltid kunden om detta.

När rivningen är slutförd kan arbetet med det nya badrummet påbörjas. Spackling av golv-, vägg- och takytor (när det behövs) genomförs och fuktspärrar sätts på plats.

Först appliceras kakel och klinker i badrummet, och sedan sätts interiören (badkar, blandare, toalettstol) på plats.

Eftersom vi levererar kompletta lösningar till kunden, forslar vi bort allt avfall till en återvinningscentral när arbetet är genomfört.
Vill ni veta mer er kommande badrumsrenovering? Kontakta då oss gärna för att boka in en tid för besiktning eller om ni har andra funderingar.

Vision och mål

Vi renoverar kök i hela Stockholmsområdet. Här är efterfrågan på kompetent bygghjälp stor både bland privatpersoner och företag. Som varje seriöst byggföretag, framförallt de som ägnar sig åt köksrenoveringar är tillgänglighet alltid viktigt. Renoveringsprocessen kan vara slitsam för kunderna. Många val måste göras löpande. Vilka köksskåp ska vi ha? Vilken skåpsinredning? Vilken färg på köksluckorna? Frågorna är många men vi på Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS har svaren. Vi beställer bara köksinredningar från erkända leverantörer vars köksluckor och köksskåp håller den kvalitet som våra kunder efterfrågar.

Vi lämnar naturligtvis garantier på utfört arbete och allt material samt alla produkter vi använder vid våra köksrenoveringar.
När man installerar ett nytt kök så är det många olika hantverkare som är involverade. Du behöver förstås snickare som sätter upp köksskåp och bänkskivor. Elektriker som installerar diskmaskinen och drar all el och sätter upp alla nödvändiga uttag. Sen kommer plattsättare och golvläggare och sätter upp kakel och lägger in klinkers. Att kakla är en konst som bör göras av en riktig artist. Det krävs att alla kuggar klickar för att få det bästa resultat. Så ska du renovera ett kök i stockholm så ska du ta kontakt med oss på Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS.

Mer Om Köksrenovering Stockholm

När rivningen är avslutad kliver snickare in och sätter upp reglar och och gipsskivor. Därefter kommer en fas med att sätta upp tätskikt och ytskikt. Detta gör endast av våra rörmokare som är fullständigt våtrumscertifierade. Elektrikerna drar sina kablar och installerar kontakter och gör genomföringar för armaturer som naturligtvis är våtrums klassade. Köksskåpens färg är ju det som syns först när man kliver in i ett nyrenoverat kök. Därför är det inte bara viktigt att välja snygga köksskåp utan också bra bänkskivor, kanske i sten såsom granit eller en riktigt tålig yta i rostfritt stål. På Köksrenoveringar Stockholm/Dalta VVS har vi sveriges bästa plattsättare Han ser till att alla fogar är perfekta, att kakelplattorna sitter jämnt och att skarvarna mellan varje kakelplatta blir perfekt för ett riktigt harmoniskt intryck.

Hand i hand med köksrenoveringar går ju också badrumsrenoveringar eftersom de innehåller samma element som badrumsrenoveringar dvs en kombination av just elektricitet och vatten. Du kan naturligtvis som kund också kontakta oss om du behöver ett badrum renoverat.

Priser (stopp i avlopp Stockholm m.m.)

På vår hemsida hittar du prislistan för det vi kallar standard arbeten. Det innebär saker som byte av vattenkran, toalettstol, vask och handfat. Eller installation av diskmaskin, tvättmaskin eller duschblandare. I övrigt räknar vi gärna på din badrumsrenovering, din köksrenovering eller en renovering av våtutrymmen.

Om du behöver en offert för en större badrumsrenovering eller ett litet kranbyte så är du alltid välkommen att kontakta VVS i Stockholm/Dalta VVS. Titta gärna in på vår hemsida eller kontakta oss direkt via telefon. Vi är alltid tillgängliga…

Omdömmen
Jag köpte en rätt härligt slott ute på Djurgården förra året men allt VVS va en mardröm. Men gubbarna på Dalta såg till att fixa allting så nu funkar både fontänen och dom 12 gästtoaletterna. Underbart.

Vanliga frågor och svar:

Om ni skickar en offertförfrågan till oss så återkommer vi med en preliminär kostnadskalkyl.

Kommande uppdrag: 076 932 78 74
Akuta problem: 073 953 28 91

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via detta formulär eller ring Lennart på 076 932 78 74 eller David på 073 953 28 91