Köksrenovering Stockholm

En liten firma som tar stort ansvar

Köksrenovering Stockholm - Dalta Bygg & VVS AB

Vi på Köksrenovering Stockholm – Dalta VVS har anor från förr. Vi har jobbat i branschen sedan länge vilket gett oss en lång och stor erfarenhet vad gäller renoveringsarbeten. Erfarenhet är ett viktigt element för alla byggfirmor och med omfattande kunskaper kan vi alltid leverera kök renoverade till högsta standard. Vi har ett stort kundfokus och månar verkligen om att förse kunden med det som är utöver det vanliga.
Vi är som sagt ett erfaret gäng byggare där vi alla har jobbat länge i branschen. På senare år har vi dock specialiserat oss på köksrenoveringar. Detta har inneburit att vi tagit till oss plattsättare, snickare och elektriker. Alla är riktiga proffs då vi aldrig lämnar något åt slumpen. Vid renovering av kök så blandas ju el och vatten som inte gifter sig särskilt bra. Det är en av anledningarna till att vi naturligtvis är certifierade för våtutrymmen och våra elektriker i princip enbart jobbar i anslutning till renoveringar av kök.

Om Oss

Vid köksrenovering börjar alltid processen med att det gamla köket rivs. Detta är ett jobb som kan bli stökigt och störande för de som bor i fastigheten. På Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS ser vi alltid till att försiktigt demontera det gamla köket. Vi plockar bort det gamla kaklet och lyfter försiktigt upp golvklinker. Vi river ut de uttjänta köksskåpen, den gamla köksbänken och de slitna bänkskivorna. Allt sorteras naturligtvis och återvinns för bästa hänsyn till miljön.

Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS tar gärna hand om mindre jobb men framförallt satsar vi på mer genomgripande helrenoveringar. Köket är alltid viktigt att uppdatera löpande då kök är utrymmen som slits mer än andra rum i hemmet. Ett exempel är att ett äldre kök kan upplevas som relativt fräscht men bakom kakelväggen döljer sig sprickor där vatten och fukt lätt söker sig in. Man ska inte vänta för länge med att renovera ett kök. Men är det också viktigt att välja bra material. Bänkskivor, kakel och golv klinkers bör vara av bra kvalitet för att hålla länge och som kund ska man alltid se till att anlita en professionell byggfirma.

Kontakta oss för hjälp med köksrenovering

Vision och mål

Vi renoverar kök i hela Stockholmsområdet. Här är efterfrågan på kompetent bygghjälp stor både bland privatpersoner och företag. Som varje seriöst byggföretag, framförallt de som ägnar sig åt köksrenoveringar är tillgänglighet alltid viktigt. Renoveringsprocessen kan vara slitsam för kunderna. Många val måste göras löpande. Vilka köksskåp ska vi ha? Vilken skåpsinredning? Vilken färg på köksluckorna? Frågorna är många men vi på Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS har svaren. Vi beställer bara köksinredningar från erkända leverantörer vars köksluckor och köksskåp håller den kvalitet som våra kunder efterfrågar.

Vi lämnar naturligtvis garantier på utfört arbete och allt material samt alla produkter vi använder vid våra köksrenoveringar.
När man installerar ett nytt kök så är det många olika hantverkare som är involverade. Du behöver förstås snickare som sätter upp köksskåp och bänkskivor. Elektriker som installerar diskmaskinen och drar all el och sätter upp alla nödvändiga uttag. Sen kommer plattsättare och golvläggare och sätter upp kakel och lägger in klinkers. Att kakla är en konst som bör göras av en riktig artist. Det krävs att alla kuggar klickar för att få det bästa resultat. Så ska du renovera ett kök i stockholm så ska du ta kontakt med oss på Köksrenovering Stockholm/Dalta VVS.

Köksrenovering i Stockholm
Mer Om Köksrenovering Stockholm

När rivningen är avslutad kliver snickare in och sätter upp reglar och och gipsskivor. Därefter kommer en fas med att sätta upp tätskikt och ytskikt. Detta gör endast av våra rörmokare som är fullständigt våtrumscertifierade. Elektrikerna drar sina kablar och installerar kontakter och gör genomföringar för armaturer som naturligtvis är våtrums klassade. Köksskåpens färg är ju det som syns först när man kliver in i ett nyrenoverat kök. Därför är det inte bara viktigt att välja snygga köksskåp utan också bra bänkskivor, kanske i sten såsom granit eller en riktigt tålig yta i rostfritt stål. På Köksrenoveringar Stockholm/Dalta VVS har vi sveriges bästa plattsättare Han ser till att alla fogar är perfekta, att kakelplattorna sitter jämnt och att skarvarna mellan varje kakelplatta blir perfekt för ett riktigt harmoniskt intryck.

Hand i hand med köksrenoveringar går ju också badrumsrenoveringar eftersom de innehåller samma element som badrumsrenoveringar dvs en kombination av just elektricitet och vatten. Du kan naturligtvis som kund också kontakta oss om du behöver ett badrum renoverat.

Vanliga frågor och svar:

Om ni skickar en offertförfrågan till oss så återkommer vi med en preliminär kostnadskalkyl.

Kontakt – Offert & Bokning

Här beställer du arbeten från Dalta Bygg & VVS AB. Vi erbjuder alla typer av rörmokeriarbeten här nedan! Vi erbjuder även totalrenoveringar, badrumsrenoveringar och köksrenoveringar i Stockholm, ring oss vid behov!

PRIS & TID: Vi lämnar oftast ett fast pris på vanligt förekommande installationsarbeten som toalett, tvättmaskin, blandare, diskmaskin m m utifrån dom förutsättningar just din installation kräver. Vi levererar och installerar dom flesta produkterna på marknaden via Lundagrossisten. Köper du eget material konsulterar du ditt inköpsställe om vad du behöver och beställer offert från oss för installation när du har allting hemma.

VATTENAVSTÄNGNING: Ta reda på hur och när du kan stänga av vattnet i de fall det krävs hjälp från BRF/Fastighetservice. Har du egen vattenavstängning eller lokala ballofixer – testa att vattnet verkligen går att stänga av innan du gör en offertförfrågan. I många fall fungerar inte äldre ballofixer och då krävs en vattenavstängning i fastigheten för att byta ut dessa alternativt frysa rören i din bostad/lokal i de fall det är möjligt då utanpåliggande rör krävs för frysning.