Rörmokare Lidingö

En liten rörjour som tar stort ansvar

Rörmokare Lidingö

Vi på Rörmokare Lidingö  – Dalta VVS är ett ungt och hungrigt gäng.Vi tar oss an allt från stopp i avloppet till stora badrumsrenoveringar. Från en trasig golvbrunn till ett totalrenoverat våtutrymme. Vi står redo att hjälpa dig oavsett behov. Vi kanske är unga men vi är redan erfarna då vi tillsammans har erfarenheter från olika håll och med olika expertis. Detta är viktigt speciellt inom VVS och rörarbeten där ett väl utfört arbete borgar för trygghet för både privatkunder och företag. Naturligtvis har vi på Rörmokare Lidingö/Data VVS alla de intyg och certifikat som krävs av en modern och professionell rörfirma. Vi försäkrar oss alltid att kvaliteten på de jobb vi utför är den högsta. Vi har redan hjälpt mängder med Lidingöbor med våra tjänster, inte bara privatpersoner utan också massvis med företag och organisationer.
De produkter vi använder oss av vid våra installationer är alltid av bästa kvalitet. Toalettstolarna, tvättställen, handfaten, duschväggarna, diskmaskinerna, tvättmaskinerna, ja allt är från de bästa leverantörerna. Vi snålar inte eftersom de bästa produkterna ger det bästa resultatet och ett våtutrymme som håller, länge.

Om Oss

Som en professionell rörfirma i en storstad så är Rörmokare Lidingö/Dalta VVS en vvs-leverantör som kan det mesta. Vår breda kunskap är en styrka vi är stolta över då våra kunder begär en hel del av oss. Vi hanterar små jobb som stopp i toaletten, stopp i handfatet, stopp i vasken, stopp i avloppet eller stopp i golvbrunnen. Men vi tar oss mer än gärna an de stora ingreppen som köksrenovering, badrumsrenovering och uttjänta tvättstugor. Våra kunder ställer stora krav och det gör vi också – på oss själva.

Rörmokeri och rörarbeten är något som måste göras noggrant och av någon du litar på då vattenläckor och allmänna läckage verkligen kan ställa till det både för dig och dina grannar. Vatten har en förmåga att söka sig in överallt. Om kopplingen mellan tvättmaskinen och avloppet brister under tömning så läcker mängder med vatten ut över tvättstugan. Då är det bra om det inte är stopp i golvbrunnen så vattnet har någonstans att ta vägen. Så man bör alltid se till att avloppsrensning sker löpande.

Kontakta oss för hjälp med rören

Mer Om Dalta VVS AB

Inför större rörentreprenader hjälper vi till med projektering och kalkyler. Större VA-installationer kräver ett engagerat team som vet vad det innebär att leverera vatten, värme och sanitetsutrymmen till krävande byggherrar och fastighetsbolag. På Lidingö byggs det nya fastigheter i princip varje dag och alla dessa nya hushåll måste förses med vatten och avlopp. Men för oss på Rörmokare Lidingö/Dalta VVS är ingen utmaning för stor. På vår hemsida hittar du all upptänklig information kring de tjänster vi erbjuder. För de vanligast förekommande installationerna erbjuder vi fasta priser som du också hittar på vår hemsida. Annars så är det bara att skicka in en förfrågan så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Alltid redo

Rörinstallationer kan ibland vara krävande, inte bara för våra montörer utan också för våra beställare. Därför är det essentiellt att kommunikationen mellan oss och våra kunder är så smidig och friktionslös som möjligt. Under processen rapporterar vi dagligen kring hur VA-installationerna fortlöper. Sker det något avsteg från det som offererats så ser vi till att informera dig som kund så snart som möjligt.

Våra uppdrag varierar stort. Allt från att byta en trasig kran på en liten gästtoalett till stamspolning av Lidingös högsta byggnad. Därför är vi på Rörmokare Lidingö/Dalta VVS ansvarsförsäkrade och har alla nödvändiga behörigheter som krävs av en modern rörfirma. Endast auktoriserade rörmokare får jobb hos oss. Men en bra rörmokare måste också vara kreativ. Vi stöter konstant på problem och utmaningar i vårt jobb som rörmokare och då är det bra att ha en utvecklad fallenhet för teknik och ett öppet sinne som ser lösningarna och möjligheterna.

Vanliga frågor och svar:

Du kan få göra avdrag på uppemot 50 000 SEK beroende på huruvida ni uppfyller kraven. Avdraget gäller arbeten som innefattar reparation, tillbyggnad och ombyggnad. Är du osäker på om du kvalificerar dig för avdraget? Kontakta då gärna oss eller läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakt – Offert & Bokning

Här beställer du arbeten från Dalta Bygg & VVS AB. Vi erbjuder alla typer av rörmokeriarbeten här nedan! Vi erbjuder även totalrenoveringar, badrumsrenoveringar och köksrenoveringar i Stockholm, ring oss vid behov!

PRIS & TID: Vi lämnar oftast ett fast pris på vanligt förekommande installationsarbeten som toalett, tvättmaskin, blandare, diskmaskin m m utifrån dom förutsättningar just din installation kräver. Vi levererar och installerar dom flesta produkterna på marknaden via Lundagrossisten. Köper du eget material konsulterar du ditt inköpsställe om vad du behöver och beställer offert från oss för installation när du har allting hemma.

VATTENAVSTÄNGNING: Ta reda på hur och när du kan stänga av vattnet i de fall det krävs hjälp från BRF/Fastighetservice. Har du egen vattenavstängning eller lokala ballofixer – testa att vattnet verkligen går att stänga av innan du gör en offertförfrågan. I många fall fungerar inte äldre ballofixer och då krävs en vattenavstängning i fastigheten för att byta ut dessa alternativt frysa rören i din bostad/lokal i de fall det är möjligt då utanpåliggande rör krävs för frysning.